Attentie, bent u zakelijke bezoeker en werkzaam in de electrotechnische of verlichting branche dan nodigen wij u uit op www.casambi-enabled-products.com

Beginnen met Casambi

RSS

Deze blog is verzameling van blogs om uit leggen hoe een Casambi domotica netwerk op te zetten. Met onder andere de benodigde modules en gereedschap, opzetten van een netwerk en het aansluiten van de Casambi module.

Beginnen met domotica

Casambi wat heb je nodig om te beginnen?

Casambi benodigdheden

Omdat het Casambi domotica systeem geen basisstation heeft, heb je eigenlijk maar 1 Casambi module nodig en een apparaat (telefoon of tablet) met de Casambi applicatie. De rest is dan alleen elektra gereedschap en onderdelen.
Ga naar onze blog over: 'Casambi wat heb je nodig om te beginnen?

Hoe configureer je een Casambi domotica netwerk?

Casambi applicatie installeren en configureren

Voordat we beginnen met het aansluiten van Casambi componenten is het beter om eerst de Casambi applicatie te installeren en een Casambi netwerk aan te maken. Als het Casambi netwerk in het begin goed staat heb je er later geen omkijken meer naar.
Ga naar onze blog over: 'Hoe sluit ik een lamp aan op een Casambi module?

Hoe sluit ik een lamp aan op een Casambi module?

Monteren van de Casambi module aan de lamp

Om uit te leggen hoe de lamp aan te sluiten op het Casambi netwerk nemen we een verhuisfitting als voorbeeld zoals deze vaak wordt gebruikt na de oplevering van een nieuwbouwhuis.
Ga naar onze blog over: 'Hoe sluit ik een lamp aan op een Casambi module?'

In mijn eerst volgende artikel ga ik meer uitleggen over het aansluiten van schakelaars en dimmers aan het Casambi netwerk.

Vorig bericht Volgens bericht

  • Richard Doornink
Berichten 0
Laat een bericht achter
Uw naam:*
Uw e-mail adres:*
Bericht: *

Attentie: berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze worden gepubliceerd.

* Verplichte velden